Talotekniset sähkö- ja kylmätyöt
Maanantai 15.08.2022
Tervetuloa Ikisähkö Oy:n kotisivuille!
Toimimme taloteknisellä sähkö- ja kylmäalalla. Teemme uudisasennuksia, saneerauksia, korjauksia ja huoltoja. Niin pientaloissa, vapaa-ajan asunnoissa, kerrostaloissa, kuin liikekiinteistöissä, sekä pienteollisuudessa. Voitte antaa niin unelmanne, kuin ongelmanne ratkaistavaksemme, niin me toteutamme toiveenne ammattitaidolla! >>> Hinnasto sivultamme löydät referenssi, GDPR ja COVID-19 asiaa.

Kylmäpalvelut

Kylmäpalvelussa asennamme, korjaamme ja huollamme, sekä vuositarkastamme mm. seuraavia:

Kerros- ja pientalojen kylmiöiden jäähdytystekniikkaa. Liike- ja toimistorakennusten jäähdyttimiä. Vedenjäähdyttimiä, ilmavesilämpöpumppuja, maalämpöpumppuja, poistoilmalämpöpumpuja, ilmalämpöpumppuja (myös pientalot). Mutta emme huolla/korjaa kodin jää-/pakastinkaappeja, joiden huollot taas tekee pienkodinkonekorjausliikkeet.

Kylmäaineita sisältävien laitteiden/laitosten kompressorit, varaajat, höyrystimet, lauhduttimet, puhallinmoottorit, termostaatit, paisuntaventtiilit, sulatuskellot, kuivaimet, nestelasit, kylmäaineet, yms.

Huom!

Puramme myös käytöstä poistettavien ilmalämpöpumppujen ja kylmiöiden kylmätekniikan kylmäaineineen. Jätekylmäaineet toimitamme ongelmajätteiden käsittelyyn vastuullisesti erikoistuneille toimijoille, ainutlaatuista ilmakehäämme tuhoamatta.

Mitsubishi Electric lämpöpumput - www.scanoffice.fi
Hitachi ja Daikin lämpöpumput - www.parhaatlampopumput.fi

Ikisähkö Oy, Hyllilänkatu 1 A 34, 33730 TAMPERE | Puh: 020 730 6720 | Y-tunnus: 2590947-2
Copyright © 2022 Ikisähkö Oy. All Rights Reserved. Design by Juplin.